Besplatna dostava za kupovinu iznad 3000 din.

Jezik

Affiliate program

Affiliate marketing je način saradnje koji objedinjuje web prodavnicu, prodavca i krajnjeg kupca u jedan mali, ali održiv eko sistem.

Oblikom ovog poslovanja sve tri strane dobijaju benefite, što je prilično dobra i održiva stvar kada se radi o ovakvom modelu poslovanja i saradanje.

Ukratko: affiliate marketing objedinjuje tri strane oko zajedničkog cilja
1. Web prodavnica
2. Prodavac
3. Kupac

Ovim putem smo hteli da ti objasnimo kako sve funkcioniše, koje benefite možeš da ostvariš i da te pozovemo da postaneš deo Balavander porodice.

Kako to funkcioniše?

Kao zahvalnost što nam dajete veliku podršku i što dobijamo sjajne komentare od vas, rešili smo da pokrenemo affiliate marketing program, iliti “program za saradnike” na našoj web prodavnici.

Digitalni novčanik

Digitalni novčanik je jedinsveni koncept virtuelnog novčanika u kome se čuva novac.

Novac koji se nalazi u digitalnom novčaniku u svakom trenutku može biti iskorišćen za kupovinu naših proizvoda.

Novac u digitalnom novčaniku stoji ti na raspolaganju prilikom svake kupovine i možeš odrediti kada želiš da ga iskoristiš kao dodatni popust.

Šta radi saradnik?

Ti kao budući saradnik dobijaš jedinstveni link koji možeš da podeliš sa svojim prijateljima ili da podeliš na društvenim mrežama, tzv. “referral link” i na taj način preporučiš naš rad ljudima kojima bi to moglo da se dopadne.

Prilikom otvaranja naloga određujemo sumu koju ti obezbeđujemo nakon uspešne kupovine preko tvog jedinstvenog linka, i takođe određujemo popust koji ti kao saradnik obezbeđuješ svojim prijateljima.

Nakon jednostavnog otvaranja naloga, sve je spremno za počekat affiliate programa. Nakog toga možeš da deliš svoj link sa drugima i da pratiš statistiku na svom nalogu.

Primer:
1. Ti kao saradnik dobijaš 200rsd u svoj digitalni novčanik od svake kupovine preko svog linka.
2. Kupac koji obavi kupovinu putem tvog linka i napravi nalog na našem webshopu, dobija 100rsd u svoj digitalni novčanik koje može iskoristiti kao popust na kupovinu.

Na svom nalogu možeš takođe da pratiš sredstva koja su ostvarena u prethodnom periodu i da iskoristiš ta sredstva kao popust prilikom naručivanja naših proizvoda.

Zvuči zanimljivo?
Želiš da podržiš naš rad?
Besplatni proizvodi tvoje omiljene prirodne kozmetike?

Kako to sve izgleda u praksi?
Nakon otvaranja naloga možeš da posetiš sledeći LINK.

Ovde ćeš pronaći sve informacije i statistiku koja ti je potrebna za dalji “rad”. Imaćes uvid u statistiku svog “referral linka” i naravno pregled svog računa sa zaradom.

Tvoja kontrolna tabla izgledati ovako:

novcanikauto1
Moj nalog
novcanikauto2
Stanje i istorija transakcija
novcanikauto3
Statistika i link za deljenje
novcanikauto4
Pregled transakcija
novcanikauto5
Kupovina iz digitalnog novčanika

Benefiti?

Osim toga što je ceo koncept vrlo zabavan i zanimljiv kao ideja, benefiti koje ostvarujemo kao jedna mala porodica su vrlo konkretni i opipljivi.

1. Ti kao prodavac ostvaruješ određenu sumu od svake prodaje koja se obavi putem tvog linka. Sredstva koja ostvariš ovim putem možeš koristiti za kupovinu naših proizvoda, što uopšte nije loša stvar.

2. Kupac koji obavi kupovinu putem tvog linka ostvaraje popust na kupovinu.

3. Mi dobijamo još jednog člana srećne porodice i zadovoljnog korisnika naše prirodne kozmetike i veliku podršku koja nam znači mnogo za dalji rad i dalja unapređenja našeg poslovanja.

Moderan i pošten način kako proširiti zajedenicu i Balavander ekipu.
Zar ne?

Kako da postanem saradnik?

Ukoliko te ovo sve zanima i izleda ti zanimljivo možeš da nas kontaktiraš putem email adrese:
[email protected]

Ili jednostavno da odeš na sledeći LINK i otvoriš svoj nalog na Balavander web prodavnici.

Ukoliko imaš bilo kakva dodatna pitanja, nedoumice, predloge slobodno nam piši, jer tu smo da zajedno podignemo svest o benefitima prirodne kozmetike i očuvanju životne sredine.

Nestrpljivo čekajući novog člana Balavander porodice.

Da li već imaš iskustva u affiliate marketingu?
Piši nam, želimo da čujemo tvoja prethodna iskustva.

S osmehom,
Balavander

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *