Prirodni sapuni

Prikazani svi od ukupno 12 rezultata

Naši prirodni sapuni i aroma sapuni napravljeni su od prirodnih sastojaka i ne sadrže veštačke konzervanse, mirise i boje. Prirodni sapuni se prave od nerafinisanih i hladno ceđenih biljnih ulja i putera i prave se ručno u kontrolisanim uslovima i malim serijama.

Aroma sapuni dobili su svoj naziv po tome što sadrže veliki procenat čistih eteričnih ulja lekovitog dejstva. Blagotvorno deluju na kožu i mogu se koristiti u aromaterapiji.

Svi sapuni iz našeg asortimana se prave tehnologijom koji se naziva hladni postupak saponifikacije, pri čemu biljna ulja sadržavaju svoj kvalitet i aktivne sastojke. Na ovaj način prirodni glicerin koji se javlja u procesu saponifikacije ostaje unutar sapuna, što nije slučaj kod konvencionalnih industrijskih sapuna.

Sastojci koji se koriste u izradi naših prirodnih sapuna pažljivo su birani tako da idealno i efikasno čiste, osvežavaju, neguju i štite kožu. Blagotvorno deluju na osetljivu i problematičnu kožu i bezbedni su za korišćenje kod beba, dece i trudnica. Nisu testirani na životinjama i pogodni su za vegane.

Redovnim korišćenjem naših prirodnih i aroma sapuna doprinosi se očuvanju zdravlja kože na potpuno prirodan način. Nakon korišćenja primetiće da koža ostaje čista, hidrirana i meka.

Detaljan opis, sastojke i namenu pročitajte u opisu svakog proizvoda.


Kako se proizvode naši prirodni sapuni možete saznati u sledećem tekstu: Prirodni Sapuni. Kako se prave?

0
    0
    Korpa
    Vaša korpa je prazna