Prirodna kozmetika

Prikazani svi od ukupno 31 rezultata

Prirodna kozmetika je nešto što  u šta verujemo, volimo i svakodnevno koristimo.

Aktivni sastojci iz prirode, to je ono na šta se naša prirodna kozmetika najviše koncetriše.

U svakom našem segmentu proizvodnje vodimo računa o održivosti u skladu sa našim motom:

„Jednostavno, prirodno i ekološki“

To znači da naši proizvodi ne sadrže sintetičke boje, mirise, silikone, mikro-plastiku, parafin, sulfate, parabene ili druge sintetičke dodatke.
Naša prirodna kozmetika ne sadrži veštačke konzervanse.

Koja je najbolja prirodna kozmetika?

Najbolja prirodna kozmetika je individualna stvar, jer različiti proizvodi različito deluju na različitu kožu. Ono što je sigurno jeste da prirodna kozmetika pomaže i da ne može izazvati neželjena dejstva.

Zašto domaća prirodna kozmetika?

Kupovinom domaćih proizvoda osiguravate sebe da tačno znate ko, gde, kad i kako proizvodi proizvode koje korisitite. Mi nismo velika korporacija (niti to želimo da budemo) i svakom proizvodu i svakom  kupcu posvećujemo potpunu pažnju. To je nešto što ne možete dobiti u velikim trgovinskim lancima i kod stranih brendova.
Kupujmo domaće. 🙂

Koje sastojke koristimo?

Osim uobičajenih biljnih ulja i putera koje se nalazi u većini proizvoda prirodne kozmetike, naša prirodna kozmetika koristi lekovito bilje kako bi pojačala dejstva lekovitih i aktivnih sastojaka koja utiču na opšte zdravlje naše kože i našeg organizma.

Zdravije i bogatije

Naša koža poseduje sposobnost upijanja određenih supstanci, međutim ona služi i kao “odbrambeni zid” ka štetnim materijama, štiteći naš organizam. Razna istraživanja su pokazala preterano i svakodnevno korišćenje industrijskih proizvoda iritira i umara kožu iz razloga što se ona bori sa materijama koje ne želi da upije, a nalaze se u industrijskim proizvodima. Prilikom korišćenja kozmetike treba se voditi jednostavnim pravilom:

Ako ne mogu da ga pojedem, ne želim ga ni na svojoj koži.

Efikasniji tokom vremena

Mnogi prirodni proizvodi su efikasniji od svojih industrjskih konkurenata iz razloga što ne sadrže nepotrebne dodatke i aditive.
Iako neki industrijski proizvodi deluju efikasnije nakon prvog korišćenja, nakon dužeg vremenskog perioda štetne supstance se nakupljaju na našoj koži, iritiraju je i oštećuju.
Kao u trci kornjače i zeca, kornjača ipak na kraju pobeđuje. 🙂

Zašto je naša prirodna kozmetika drugačija?

Mi kao proizvođači, svakodnevno koristimo sopstvene proizvode.
Kako prirodna kozmetika predstavlja širok pojam i podrazumeva širok asortiman proizvoda, mi smo se odlučili da proizvodimo nešto što ćemo i sami koristiti i nešto što je kvalitetno. Prirodna nega kože, prirodna nega kose, prirodni dezodoransi i balzami za usne, prirodne kreme i proizvodi za prirodnu negu beba je nešto na šta smo se fokusirili i što nam svakodnevno treba.
A verovatno i vama. 🙂


Pogledajte ponudu svih naših proizvoda prirodne kozmetike i obradujte sebe i svoju kožu.

0
    0
    Korpa
    Vaša korpa je prazna