Besplatna dostava za kupovinu iznad 3000 din.

Jezik

Prirodna krema za kosu? Kako?

Prirodna krema za kosu je postao sastavni deo prirodne kozmetike.
Takođe postaje neizostavan element i preparat u prirodnoj nezi kose, jer pozitivno utiče na njen izgled, bujnost i rast.

Za razliku on konvencijalnog industrijskog balzama za kosu ili regeneratora ne sadrži silikon, paraben ili neki drugi veštački aditiv, koji pružaju veštačku zaštitu ili sjaj Vašoj kosi. Ako ostavimo sa strane prividnu zaštitu i osećaj lepršavosti koje omogućavaju veštački aditivi, veći problem je u tome što se ove hemikalije talože u korenu kose i na temenu glave, te mogu uzrokovati različite iritacije, perut ili opadanje kose.

Prirodna krema za kosu je zasićen korisnim materijama i supstancama koje će poboljšati izgled i zdravlje Vaše kose, pružajući sve neophodne hranljive sastojke i vitamine koji će učiniti lepšijom i zdravijom i to na pravi način bez neželjenih efekata.

Osim toga što prirodne kreme za kosu pomažu Vašoj kosi da ostane zdrava i negovana, takođe pružaju i niz različitih benefita.

1. Efikasni u nezi kose
 – Prirodna krema za kosu obezbeđuje sve neophodne hranljive sastojke koji će nahraniti Vašu kosu, takođe pruži će joj zaštitu od spoljinih faktora. Efikasan u borbi protiv suvih i ispucalih krajeva, takođe pruža zaštitu od UV zračenja i time direktno smanjuje oštećenja na kosi.

2. Dugotrajno i ekonomično
 – Velika zalika između konvenvijalnog i prirodnog balzama za kosu jeste količina samog proizvoda potrebna da proizvede jednaki efekat i zaštitu. Prilikom korišćenja prirodnog bazlama za kosu potrebno Vam je 3 puta manje samog proizvoda.
Ova visoka koncetracija prirodnih sastojaka direktno utiče na dugotrajnost proizvoda, te će Vam uz pravilnu upotrebu krema za kosu trajati mnogo duže od konvencijalnog industrijskog balzama ili regeneratora.

2. Ekološki prihvatljivo
– Samim tim što se za izradu prirodne kreme za kosu koriste isključivo prirodni sastojci biljnog porekla, prilikom korišćenja štetne hemikalije ne odlaze iz kade ili tuš kabine u reku.

Takođe pakovanje u kojima stižu kreme za kosu su izrađeni od materijala koji se mogu reciklirati.

3. Lako prenosivo i odlično za putovanja
– Kompakno pakovanje omogućuje da Vaš omiljeni balzam za kosu ponesete bilo gde sa sobom. Takođe nemate brigu da će se nešto prosuti u koferu.

Kako se zapravo koristi krema za kosu?

Kao što smo već rekli, iznenadiće Vas koliko je jednostavno koristiti prirodnu kremu za kosu na pravilan način. Pravilnim korišćem dobićete željeni efekat i dejstvo svih prirodnih sastojaka koji se u njemu nalaze, takođe čvrsti balzam će Vam trajati duže.

Pažnja 1: Prilikom korišćenja prirodne kreme za kosu, nije potrebno nanositi previše samog proizvoda na kosu. Ovo je na kraju stvar navike i potreban je određeni period tranzicije kako bi odredili koja mera najviše odgovara Vama.

Pažnja 2: Ukoliko nakon korišćenja prirodnog čvrstog balzama za kosu primetite da Vam prilikom dodira kosa deluje “masno” ili “voskasto”, vrlo verovatno je da ste stavili previše proizvoda ili jednostavno niste dobro isprali kosu. Svakako nemojte očajavati, Vaša kosa će nakon sušenja upiti veći deo ovog “ostatka” i taj “nelagodni” osećaj će nestati.

UPUTSVO ZA KORIŠĆENJE

Duboka hidratacija,  raščešljavanje i oporavak suvih krajeva

1. Pokvasite kosu
2. Otvorite originalno pakovanje čvrstog balzama za kosu
3. Nanesite balzam na šake i nanesite deblji sloj na kosu. Možete nanositi balzam i direktno na kosu.
4. Balzam nanosite dužinom cele kose, ali nemojte nanositi na teme glave.
5. Raščešljajte kosu.
6. Sačekajte nekoliko minuta, kako bi kosa upila potrebne sastojke
7. Operite kosu svojim omiljenim šamponom,
8. Isperite kosu toplom vodom
9. Nakon sušenja, izdvojte nekoliko trenutaka da se divite svojoj kosi.

kako se koristi balzam za kosu 5
Korak 1.
kako se koristi balzam za kosu 10
Korak 2.
kako se koristi balzam za kosu 9
Korak 3.
kako se koristi balzam za kosu 7
Korak 4.
kako se koristi balzam za kosu 6
Korak 5.
kako se koristi balzam za kosu 8
Korak 6.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *