Poklon Set – za bebe

-16% Off
(5 recenzije korisnika)

Originalna cena je bila: 2.080 rsd.Trenutna cena je: 1.750 rsd.

Poklon set za bebe je pažljivo osmišljen set prirodnih proizvoda za nežnu bebinu kožu.

Sadrži visokokvalitetne kreme i sapun, formulirane bez štetnih hemikalija.
Blaga krema za vlaženje održava prirodnu vlažnost, dok krema za zaštitu od pelenskog osipa štiti od vlage i iritacija.
Prirodni sapun za kupanje nudi nežno čišćenje bez isušivanja.

Svaki proizvod je pažljivo pakovan za sigurnu upotrebu, pružajući najbolju negu za bebinu kožu.
Ovaj set je izbor koji roditeljima pruža sigurnost i zadovoljstvo znajući da koriste proizvode dizajnirane sa posebnom pažnjom za njihovu bebu, čineći kožu mekom, glatkom i zdravom.

Dobrodošlica novom članu porodice uz ljubav i negu našeg pažljivo kreiranog poklon seta za bebe.

8 na zalihama

Šifra proizvoda: B0099-4 Kategorije: , , , ,

Opis

Poklon set – za bebe ili poklon za novorođenče je pažljivo osmišljen i posebno dizajniran set prirodnih proizvoda namenjen nezi nežne bebine kože. Ovaj set je idealan poklon za sve nove roditelje koji žele pružiti najbolju moguću negu svojim malim mališanima.

Ovaj set sadrži visokokvalitetne prirodne kreme i prirodni sapun koji su pažljivo formulirani kako bi blago delovali na bebinu kožu. Sve formule uključene u set su pažljivo odabrane da pruže hidrataciju, zaštitu i negu bebine kože bez upotrebe štetnih hemikalija ili agresivnih sastojaka.

Jedan od proizvoda u ovom setu je blaga krema za vlaženje kože koja je bogata prirodnim sastojcima kao što su ulje jojoba ulje, kamilica, matičnjak, smilje i lavanda. Ova krema će pomoći u održavanju prirodne vlažnosti bebine kože, sprečavajući suvoću i iritacije.

Tu je i krema za zaštitu od pelenskog osipa koja je posebno formulirana da pruži zaštitu od vlage i iritacija koje mogu nastati usled nošenja pelena. Ova krema je obogaćena sastojcima poput cink oksida i prirodnih ulja koja će umiriti i zaštititi bebinu kožu.

Dodatno, set sadrži i prirodni sapun za kupanje koji je namenjen nežnom čišćenju bebine kože bez isušivanja ili iritacije. Ovaj sapun će stvoriti bogatu i kremastu penu koja će blago očistiti bebinu kožu ostavljajući je mekom i hidriranom.

Svi proizvodi u ovom setu su pažljivo pakovani kako bi bili sigurni i jednostavni za korišćenje. Svaki sastojak je pažljivo odabran, uzimajući u obzir osetljivu prirodu bebine kože i posebne potrebe koje ima.

Poklon set – za bebe je izbor koji će svakom roditelju pružiti sigurnost i zadovoljstvo znajući da koriste proizvode koji su pažljivo dizajnirani kako bi pružili najbolju moguću negu za njihovu bebu. Ovaj set će blago negovati, hidrirati i zaštititi bebinu kožu, čineći je mekom, glatkom i zdravom.

 

Dolazak novog člana porodice je poseban trenutak, i ništa ne govori “Dobrodošao!” bolje od pažljivo odabranih proizvoda za negu bebe. Naš poklon set prirodne kozmetike za bebe je kreiran sa najvećom brigom prema osetljivoj koži novorođenčeta. Uz pažljivo izabrane prirodne kreme i sapun za kupanje, ovaj set predstavlja pravi izraz ljubavi i nege.

Prirodna krema za nežnost kože

Naš poklon set uključuje prirodnu kremu koja je posebno formulisana kako bi omekšala i hidrirala nežnu kožu bebe. Sastojci su birani pažljivo, bez agresivnih hemikalija ili mirisa. Ova krema pruža nežnu negu koja pomaže u održavanju prirodne vlažnosti kože i sprečavanju suvoće.

Zaštita pelenske regije sa prirodnim sastojcima

Bezbedna i delikatna nega pelenske regije je od suštinskog značaja. U našem poklon setu, nalazi se i krema za negu pelenske regije sa prirodnim sastojcima. Ova krema se brine o osetljivoj koži, stvarajući zaštitni sloj koji pomaže u sprečavanju iritacija i crvenila uzrokovanog pelenskim osipom.

Prirodni sapun za nežno kupanje

Kupanje je poseban trenutak za povezivanje sa bebom. Naš prirodni sapun za kupanje je nežan i blag, formulisan da nežno očisti kožu bebe bez izazivanja iritacija. Bez suvišnih hemikalija i mirisa, ovaj sapun ostavlja kožu čistom i mirisnom na prirodan način.

5 recenzija za Poklon Set – za bebe

  1. Anonimno (potvrđen vlasnik)

  2. Katarina Mijailović (potvrđen vlasnik)

    Jako brzo rešava pelenski osip,

  3. Gordana E. (potvrđen vlasnik)

  4. Anonimno (potvrđen vlasnik)

  5. Aleksandra Ž. (potvrđen vlasnik)

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Često se kupuje zajedno

set-za-novorodjence
Poklon Set - za bebe
Originalna cena je bila: 2.080 rsd.Trenutna cena je: 1.750 rsd.
+
prirodni-sapun-aloe-vera
Vera - prirodni sapun
Originalna cena je bila: 500 rsd.Trenutna cena je: 450 rsd.
+
Poklon Set - za nju
Originalna cena je bila: 2.460 rsd.Trenutna cena je: 2.214 rsd.
set-za-novorodjence

Poklon Set - za bebe

Originalna cena je bila: 2.080 rsd.Trenutna cena je: 1.750 rsd.

8 na zalihama