Mirisna so

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

Naša kolekcija mirisnih soli za kupanje predstavlja savršen spoj prirodne relaksacije i nege za vaše telo. Ove mirisne soli su pažljivo formulisane sa dodatkom epsom soli, poznate i kao gorka so, kako bi pružile dodatne blagodeti za vašu kožu i um. Svaka sol sadrži čista eterična ulja i prirodne sastojke, dok dodatak suvih cvetova lavande, koja raste na našem polju, pruža potpun i luksuzan doživljaj kupanja.

Zašto su mirisne soli za kupanje važne: Mirisne soli za kupanje su važan deo wellness rutine i opuštajućeg iskustva u kućnom okruženju. One nude višestruke koristi za vaše telo i um. Kada se rastvore u toplom kupkastom večeru, mirisne soli oslobađaju svoje mirisne note, stvarajući atmosferu opuštanja i mira. Njihov blagi miris pomaže u relaksaciji i smanjenju stresa nakon napornog dana, pružajući vam trenutak samoće i blagostanja.

Benefiti morske soli: Morska so je prirodni sastojak koji je bogat mineralima, uključujući magnezijum, kalcijum, kalijum i sumpor. Kada se koristi u kupki, morska so pomaže u revitalizaciji kože, poboljšanju cirkulacije i uklanjanju toksina iz tela. Ova sol takođe ima svojstva koja umiruju i regenerišu kožu, ostavljajući je mekom, glatkom i blistavom.

Benefiti epsom soli (gorka so): Epsom so, takođe poznata kao gorka so, ima jedinstvene koristi za telo i um. Bogata magnezijum-sulfatom, epsom so se tradicionalno koristi za opuštanje mišića, smanjenje upale i ublažavanje stresa. Kupanje u rastvoru epsom soli pomaže u opuštanju mišića, ublažavanju napetosti i oslobađanju nakupljenog stresa. Ova sol takođe može doprineti poboljšanju kvaliteta sna, smanjenju bolova u mišićima i zglobovima, kao i poboljšanju cirkulacije.

Dodatni luksuz i prirodni miris: Da bismo vaše iskustvo kupanja učinili još posebnijim, naše mirisne soli sadrže čista eterična ulja i prirodne sastojke. Ova ulja ne samo da pružaju prijatan miris, već imaju i terapeutska svojstva koja dodatno pomažu u opuštanju i balansiranju uma. Dodatak suvih cvetova lavande, koja raste na našem polju, pruža ne samo vizuelni užitak, već i dodatni mirisni doživljaj koji će uneti harmoniju u vaše kupanje.

Uzmite sebi vreme za opuštanje i blagotvornu negu uz naše mirisne soli za kupanje. Osetite kako stres nestaje, a vaše telo i um se vraćaju u stanje ravnoteže i blagostanja.

0
    0
    Korpa
    Vaša korpa je prazna