Bath salt

Filters

3 Products

 • elan_front
  3,99 $

  Elan je prirodna mirisna so za kupanje sa uljem lavandom i sušenim cvetovima lavande .
  Pruža jedinstvenu kombinaciju lične higijene i aromaterapije za sve tipove kože.

  Sa sastojcima poput morske soli iz mrtvog mora, epsom soli, nerafinisanog maslinovog ulja, eteričnog ulja lavande, sušenih cvetova lavande i vanile, ovo sredstvo čini ne samo idealnim za čišćenje i održavanje kože, već i za duboko opuštanje.

  Pakovanje sadrži 180g čiste luksuzne i mirisne nege, koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

 • 3,99 $

  Novel prirodna mirisna so za kupanje bez dodatnih hemikalija.

  Savršeno za sve tipove kože, ovo sredstvo za ličnu higijenu i aromaterapiju pruža holističko iskustvo.
  Sa sastojcima poput maslinovog ulja, ulja tahiti cveta i himalajske soli, koristi se kao piling za telo, za opuštajuće kupke ili pedikir.

  Uživajte u trenucima opuštanja s ovom posebnom mirišljavom soli za kupanje.

 • 3,99 $

  Relax kupka pruža potpunu negu za ličnu higijenu, relaksaciju i aromaterapiju.
  Sa kombinacijom pažljivo odabranih sastojaka kao što su soda bikarbonat bez aluminijuma, limunska kiselina, bademovo ulje, kukuruzni skrob, epsom so, morska so i esencijalna ulja narandže, eukaliptusa i ruzmarina, ovo sredstvo obezbeđuje opuštajuće iskustvo u vašoj kupki.

  Ova mirisna so za koupanje nije samo efikasna za čišćenje i negu kože, već i za opuštanje uma i tela.
  Doživite harmoniju mirisa i tekstura uz Relax kupku, vašu svakodnevnu rutinu lične nege pretvarajući u spa trenutak.

Naša kolekcija mirisnih soli za kupanje predstavlja savršen spoj prirodne relaksacije i nege za vaše telo. Ove mirisne soli su pažljivo formulisane sa dodatkom epsom soli, poznate i kao gorka so, kako bi pružile dodatne blagodeti za vašu kožu i um. Svaka sol sadrži čista eterična ulja i prirodne sastojke, dok dodatak suvih cvetova lavande, koja raste na našem polju, pruža potpun i luksuzan doživljaj kupanja.

Zašto su mirisne soli za kupanje važne: Mirisne soli za kupanje su važan deo wellness rutine i opuštajućeg iskustva u kućnom okruženju. One nude višestruke koristi za vaše telo i um. Kada se rastvore u toplom kupkastom večeru, mirisne soli oslobađaju svoje mirisne note, stvarajući atmosferu opuštanja i mira. Njihov blagi miris pomaže u relaksaciji i smanjenju stresa nakon napornog dana, pružajući vam trenutak samoće i blagostanja.

Benefiti morske soli: Morska so je prirodni sastojak koji je bogat mineralima, uključujući magnezijum, kalcijum, kalijum i sumpor. Kada se koristi u kupki, morska so pomaže u revitalizaciji kože, poboljšanju cirkulacije i uklanjanju toksina iz tela. Ova sol takođe ima svojstva koja umiruju i regenerišu kožu, ostavljajući je mekom, glatkom i blistavom.

Benefiti epsom soli (gorka so): Epsom so, takođe poznata kao gorka so, ima jedinstvene koristi za telo i um. Bogata magnezijum-sulfatom, epsom so se tradicionalno koristi za opuštanje mišića, smanjenje upale i ublažavanje stresa. Kupanje u rastvoru epsom soli pomaže u opuštanju mišića, ublažavanju napetosti i oslobađanju nakupljenog stresa. Ova sol takođe može doprineti poboljšanju kvaliteta sna, smanjenju bolova u mišićima i zglobovima, kao i poboljšanju cirkulacije.

Dodatni luksuz i prirodni miris: Da bismo vaše iskustvo kupanja učinili još posebnijim, naše mirisne soli sadrže čista eterična ulja i prirodne sastojke. Ova ulja ne samo da pružaju prijatan miris, već imaju i terapeutska svojstva koja dodatno pomažu u opuštanju i balansiranju uma. Dodatak suvih cvetova lavande, koja raste na našem polju, pruža ne samo vizuelni užitak, već i dodatni mirisni doživljaj koji će uneti harmoniju u vaše kupanje.

Uzmite sebi vreme za opuštanje i blagotvornu negu uz naše mirisne soli za kupanje. Osetite kako stres nestaje, a vaše telo i um se vraćaju u stanje ravnoteže i blagostanja.