Natural cream

Showing all 3 results

Prirodna krema za bebe i odrasle, napravljena od isključivo prirodnih sastojaka. Pomoćiće Vašoj koži i koži Vaše bebe da ostane zdrava i nežna, a sve to bez veštačkih sastojaka i hemikalija.

 

Kreme koje brinu o vašem zdravlju

Naše prirodne kreme su sastavljene isključivo od prirodnih sastojaka, što je čini sigurnom i nežnom za svakodnevnu upotrebu. Ne sadrže štetne dodatke kao što su voda, silikoni, mineralna ulja, petrolej, parafin, parabeni, konzervansi, alkohol, boje, mirisi, toksični, alergeni i iritativni sastojci. Pogodne su za sve koji žele da izbegnu kreme sa različitim hemikalijama.

Ekonomična i održiva alternativa

Osim što su korisne za vašu kožu, naše prirodne kreme su takođe prijateljski naklonjene prema životnoj sredini. Ovi proizvodi su potpuno biorazgradivi, što znači da ne štete okolini, a takođe nisu testirani na životinjama, što ih čini potpuno etičkim izborom.

Ako tražite prirodne kreme koja će vam pružiti potrebnu negu, zaštititi osetljivu kožu i obezbediti bezbednu upotrebu, Balavander prirodne kreme su idealan izbor. Naše recepture sa pažljivo odabranim prirodnim sastojcima obezbeđuju regeneraciju kože i umirujuće dejstvo, čineći ih savršenim rešenjem za bebe, decu i odrasle sa osetljivom kožom.

0
    0
    Cart
    Vaša korpa je prazna