Intimnaya giena

Filters

2 Products

 • poklon za zene -17% Off
  Pervonačalьnaя cena sostavlяla 2.460 rsd.Tekuщaя cena: 2.050 rsd.

  Poklon set – za nju pruža sveobuhvatnu negu i luksuzno iskustvo.

  Uključuje prirodni losion za telo s mirisom lavande i kakao putera za dubinsku hidrataciju.
  Sapun za tuširanje s aloe verom i krastavcem čisti i hidrira kožu, dok sapun za intimnu regiju s ružinim uljem i mirisom geranijuma nudi nežnost i pH uravnoteženost.

  Ovi pažljivo izrađeni proizvodi čine savršen izbor za žene koje cene prirodnu negu.

 • prirodni-sapun-za-intimnu-negusapuni-za-intimnu-higijenu
  400 rsd

  Prirodan sapun za intimnu higijenu pruža nežnu i efikasnu negu.

  Formulisan sa pažnjom prema prirodi i udobnosti, obogaćen je biljnim uljima, shea puterom i esencijalnim uljem geranijuma. Savršeno balansiran pH održava prirodnu mikrofloru, sprečavajući iritacije. Bez obzira na tip kože, nudi nežno čišćenje i negu.

Prirodna kozmetika i prirodni proizvodi namenjeni nezi intimnih regija i osetljivih delova kože. Svi proizvodi su napravljeni od prirodnih sastojaka bez veštačkih boja i mirisa.

Zašto je intimna nega važna?

Intimna nega je važna zbog mnogo razloga. Prva i najvažnija svakako je očuvanje higijene i sprečavanje infekcija. Genitalna regija je osetljiva i podložna različitim vrstama infekcija, uključujući gljivične i bakterijske infekcije. Redovna intimna nega može sprečiti ovakve probleme i održati kožu čistom i zdravom.

Pored toga, intimna nega može pomoći u sprečavanju neprijatnih mirisa i nelagodnosti. Redovno čišćenje i održavanje higijene genitalne regije može pomoći u osećanju svežine i samopouzdanja.

Zašto su prirodni preparati važni za intimnu negu, posebno za osobe sa osetljivom kožom?

Prirodni preparati za intimnu negu su posebno važni za osobe sa osetljivom kožom iz nekoliko razloga:

 1. Manje iritacije: Prirodni preparati obično sadrže manje hemijskih sastojaka i konzervansa koji mogu iritirati osetljivu kožu. To znači da su manje verovatno da će izazvati svrab, crvenilo ili nelagodnost.
 2. Smanjenje alergijskih reakcija: Osobe sa osetljivom kožom često su podložnije alergijskim reakcijama na hemijske sastojke prisutne u konvencionalnim proizvodima za intimnu negu. Prirodni preparati često imaju manji potencijal za izazivanje alergija.
 3. Blaga nega: Prirodni preparati obično sadrže sastojke kao što su aloe vera, kamilica i ulja koja mogu pružiti blagu i hidratantnu negu osetljivoj koži. Ovi sastojci mogu pomoći u očuvanju prirodne ravnoteže pH vrednosti genitalne regije.
 4. Ekološka svest: Prirodni preparati često imaju manji ekološki uticaj jer se proizvode bez upotrebe agresivnih hemikalija i veštačkih aditiva. Ovo je važno za one koji brinu o zaštiti životne sredine.

Intimna nega je važna za očuvanje higijene i udobnosti, a prirodni preparati su posebno važni za osobe sa osetljivom kožom zbog svoje manje iritantne prirode i blage nege. Korišćenje prirodnih proizvoda za intimnu negu može pomoći u očuvanju zdravlja genitalne regije i osećaja udobnosti kod osoba sa osetljivom kožom.